morten wieghorst 608x401

Kasper Povlsen stopper i AGF efter at have spillet 12 år i klubben. Wieghorst fremhæver midtbanespillerens dedikation til AGF.

Som man kunne læse tidligere i dag, bliver Kasper Povlsens kontrakt med AGF ikke forlænget, og han har derfor snakket med andre klubber. Cheftræner Morten Wieghorst anerkender de mange år, den 25-årige midtbaneslider har været i klubben:

– Først og fremmest vil jeg gerne anerkende alle de år, Kasper har været i AGF. Han har stærke følelser for klubben, og i den korte tid, jeg har arbejdet med Kasper, har han altid udvist stor ærgerrighed. Han har ikke spillet lige så meget, som han selv kunne ønske, men dog alligevel haft en betydelig rolle på holdet, siger Wieghorst til AGF.dk og fortsætter:

– Han vil gerne spille mere, men det er der ikke umiddelbart udsigt til, og derfor stopper han. Det har ikke været den nemmeste beslutning i verden, for Kasper har altid ydet en dedikeret indsats for AGF og er vel det tætteste, man kommer på en klubmand, afslutter cheftræneren.

Kasper Povlsen har spillet 20 kampe for AGF i denne sæson.

Læs også: Povlsen: Jeg har haft en fantastisk tid i AGF