jens jønsson 2015

AGF-profilen Jens Jønsson var ikke tilfreds med udfaldet af lørdagens kamp mod Skive. AGF var ellers foran og på vej i Superligaen, men med John Dyrings flotte udligning til 1-1 blev oprykningsfesten aflyst.

Det gik ellers efter planen i udekampen mod Skive. Foran med 0-1, på en scoring af Kim Aabech først i kampen, var kursen sat mod Superligaen. Det blev dog som bekendt ikke til en sejr, hvilket naturligvis ærgrede Jønsson:

– Det er en tom fornemmelse. Vi havde det ene ben i Superligaen, men smed det væk. Vi er stadig i en god position, så vi må bare se fremad og tænke på, at vi stadig har to matchbolde, siger Jens Jønsson til bold.dk.

Han hæfter sig ved at AGF spillede en god første halvleg, men indsatsen blev ikke fulgt op i de sidste 45 minutter. Dog er det ikke så meget Skive-udligningen fra 25 meter, der irriterer ham, men den samlede indsats, hvor han mener, at holdet manglede “lidt af det hele”.

Nu har AGF så to kampe tilbage til at afgøre tingene, hvis altså ikke det sker inden. Med Vendsyssels 4-0-nederlag til Køge, er de nemlig ude af kampen om oprykning, og nu er det kun Lyngby, der har en chance for at overhale AGF. De to hold møder hinanden i Lyngby på lørdag, men hvis ikke Lyngby i dag vinder over Vejle er oprykningen sikret for AGF på forhånd.

– Når alt kommer til alt handler det bare om, at vi skal i Superligaen, og om det sker på den ene eller anden måde er ligegyldigt. Vi ser bare gerne, at det er afgjort hurtigst muligt, siger Jønsson.

Lyngby tager imod Vejle anden pinsedag kl. 15 i en lidt speciel atmosfære. Vejles fanklub har nemlig ikke nogen planer om at sende en fanbus afsted. Til gengæld vil en lille flok fra AGF Fans Sjælland tage turen nordpå for at bakke Vejle op, så de kan spænde ben for Lyngby og dermed sikre AGF oprykning.