Jacob Nielsen

AGF har misbrugt flere matchbolde i jagten på Superligaen, men nu er den sikker. AGF spiller i den bedste række, når ligaen skydes i gang efter sommerferien. Derfor venter der også en travl periode for den sportslige ledelse, der skal jagte forstærkninger, hvis AGF skal gøre sig forhåbninger om at blive i den bedste række.

Jacob Nielsen, der havde fingre i flere handler sidste sommer, inden AGF fik ansat en sportschef, kan slappe lidt mere af, nu hvor AGF har indløst billet og dermed også sikret en langt større indtægt i Nielsen regnskaber.

– Forløsning er det rette udtryk. Ikke fordi vi har haft så mange matchbolde, men primært fordi der ikke er nogen grund til at skulle ud i en svær, afgørende udekamp mod Lyngby i næste weekend, siger Jacob Nielsen ifølge TV2 Sporten.

– Det har været en kæmpe rutsjetur op og ned, og der har vel også været et loop undervejs. Men selvom de sidste tre kampe har været lidt matte, kan ingen tage fra os, at vi kun har tabt en af de sidste 17 kampe, siger Jacob Nielsen.

Han synes, der er alt mulig grund til at rose hele den sportslige sektor i AGF.

– Det er en cadeau til spillerne, trænerne og vores sportschef Jens Andersson i forhold til, at vi på et tidspunkt havde mange point op og alligevel sikrer os oprykning lang tid før afslutningen. Det, synes jeg, er imponerende, siger AGF-direktøren.

AGF mangler to kampe i 1.Division, inden spillerne kan gå på en velfortjent sommerferie.