Steffen Rasmussen

Det blev meget hurtigt tydeligt som foråret skred frem, at AGF i vinterpausen havde fundet et stabilt bundniveau, der resulterede i 14 kampe uden nederlag. Da Lyngby samtidig fik en forfærdelig start på foråret, kravlede AGF hurtigt op den ene oprykningsplads, der i dag blev cementeret med Vejles sejr over Lyngby.

AGF er dermed atter klar til den bedste række, når der efter sommerferien fløjtes op til bold i Superligaen. Udebaneture til Skive og Brønshøj har sin charme, men der er ingen tvivl om, at AGFs tilhængere heller vil til Herning og Brøndby.

AGFs anfører, Steffen Rasmussen, fulgte kampen mellem Lyngby og Vejle fra sin telefon, og selv om han naturligvis er meget tilfreds med at være rykket op, havde han hellere afgjort det selv.

– Det havde selvfølgelig været lidt sjovere at være rykket op i lørdags mod Skive, men sådan er det nu engang. Vi er glade uanset hvad, siger Steffen Rasmussen til Århus Stiftstidende.

– Det her betyder, at sæsonens mål er opnået. Det er det her, vi har arbejdet frem mod, siden vi rykkede ud. Nu er vi tilbage i Superligaen, og så kan alt andet være lige meget, siger Steffen Rasmussen.

AGF har stadig to kampe tilbage i 1. division, inden truppen går på sommerferie. Oprykningen bliver fejret d. 6. juni, når AGF hjemme møder AB.