Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det første delmål var klart, da Jacob Nielsen tiltrådte som direktør i AGF i sommers: AGF skulle tilbage i landets bedste række, hvor de hører til. I går blev det en realitet efter en sæson, der ikke altid har været lige sjov som AGF-fan, men næste sæson bliver ligeledes et langt sejt træk bebuder han.

– Det her var første etape, og der var op- og nedture. Og næste sæson bliver også en sæson med op- og nedture. Det bliver en bjergetape, og det bliver en hård en af slagsen. Det er vi bevidste om, siger Jacob Nielsen til Århus Stiftstidende.

Læs også: AGF-træner: Spillerne fortjener anerkendelse

Han forklarer samtidig over for avisen, at selv om AGF gerne vil være at finde blandt de bedste, så skal man ikke forvente at se holdet udfordre FC Midtjyllands nykårede mestre. Han vil dog ikke sætte ord på en konkret målsætning for næste sæson, endnu.

– Vi har vidt forskellige udgangspunkter. Vores oprykning er som sagt første etape i et forløb, hvor vi også budgetterer med underskud i den kommende sæson. Først på længere sigt skal der være overskud. Det er et langt forløb. Hvordan det kommer til at gå i den kommende sæson, kommer især til at afhænge af transfervinduet. Det er min opgave at sørge for, at vores sportschef, Jens Andersson, har et godt beløb at råde over. Jeg vil ikke afsløre, hvor meget det drejer sig om, men det er ikke et astronomisk beløb, fortsætter direktøren.

Læs også: Jesper Lange: Det er fantastisk