Danny-Olsen-660x280

AGF har sikret oprykning. Flere spillere rykker dog ikke med, da de skifter væk fra klubben mens der stadigvæk er tvivl om andre. Danny Olsen mener, at klubben bør hente spillere ind direkte til startopstillingen, hvis man skal klare sig godt i næste sæsons Superliga.

En række spillere vil være væk, når AGF næste sæson spiller Superliga. De bør erstattes af kvalitetsspillere, mener midtbaneprofil Danny Olsen:

– Når der er flere spillere, der forlader klubben, giver det sig selv, at der skal nye ind. Jeg er sikker på, at ledelsen satser på at hente spillere til startopstillingen, og det har vi også brug for. Det handler om at øge konkurrencen til pladserne på holdet så meget som muligt, så vi står stærkt til sæsonen i Superligaen, siger Danny Olsen til tipsbladet.dk.

Indtil videre er Daniel A. Pedersen hentet til klubben – muligvis som direkte erstatning for Kasper Povlsen, der skifter til Hobro IK. Følg transferrygter samt bekræftede til- og afgange her.