Marcus-Solberg-210414-08[1]

 

Marcus ‘Hulk’ Solberg stopper i AGF når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Den unge angriber har fundet en ny klub.

Marcus Solberg er ikke længere en del af AGF, når sæsonens sidste kamp er færdigspillet. Den talentfulde angriber søger nye græsgange, og det bliver for Silkeborg IF, at han fremover skal tørne ud.

Den 20-årige angriber har været i AGF siden han spillede U14. I alt er det blevet til 14 kampe for førsteholdet med en enkelt optræden i denne sæson. Den begrænsede mængde spilletid skyldes blandt andet skader, og med lang udsigt til spilletid, har han valgt at finde et nyt sted at udvikle sig.

– Det har været et svært valg. Jeg har været i AGF siden 2009 og har haft det fantastisk i klubben med mange gode oplevelser. Men jeg føler, at det er på tide at prøve noget nyt og vise mig frem et andet sted, siger Marcus Solberg, til AGF.dk.

Det andet sted bliver Silkeborg, der netop er rykket ned i 1. division.

– Jeg har søgt en klub, hvor jeg kan udvikle mig videre og forhåbentlig få en masse spilletid. Jeg ser bedre muligheder for det i SIF end i AGF lige nu. Det er mit mål i løbet af de to år, kontrakten løber, dels at spille en masse kampe for SIF, score mange mål og hjælpe med til at klubben rykker op i Superligaen, siger Marcus Solberg til  Silkeborg IF’s hjemmeside.

Udover Marcus Solberg har AGF også allerede sagt farvel til Kasper Povlsen der skal spille for Hobro. Derudover forventes Devdariani, Cortés og Sorin også at forlade klubben, da deres kontrakter udløber.