Jens JønssonMed oprykningen i hus er det tid til at se fremad mod den kommende sæson for AGF. En af de spillere, der har trukket et stort læs for holdet i løbet af sæsonen, Jens Jønsson, glæder sig naturligvis over, at missionen er lykkedes, men han har svært ved at vurdere holdet styrke i forhold til Superligaen.

Jens Jønsson har spillet en stor rolle for AGF i oprykningen. Ovenikøbet på en plads, der ifølge ham selv, ikke er der hvor han er bedst. Han har dog måttet tage tørnen i forsvaret i mangel af bedre alternativer for cheftræner Morten Wieghorst.

Nu står den så på Superliga efter sommerferien, og selv om AGF-profilen har prøvet det før, har han svært ved at sige noget om hvordan AGF står rustet til opgaven.

– Men når Viborg ligger over os i tabellen, må vi formode, at de er bedre end os lige nu, så der skal da ske et eller andet. Jeg tror ikke, at vi bliver blæst ud af ligaen, men spiller vi, som vi har gjort i nogle kampe, så holder den ikke. Det er en helt andet verden at spille i Superliga frem for 1. division, forklarer Jens Jønsson til BT og fortsætter:

– Du har faktisk lidt mere tid på bolden. Til gengæld er kvaliteten også højere og fejlene bliver straffet med det samme. Det gør de ikke altid i 1. division.

Læs også: AGF-direktør: Også op- og nedture næste sæson

Før den står på sommerferie og dernæst Superliga for Jønsson og hans kolleger, skal de have sluttet sæsonen ordenligt af med kampene mod Lyngby (ude) på lørdag den 30. maj og AB (hjemme) lørdag den 6. juni.