Jan Schouby

Der er ingen tvivl om, der kommer gang i svingdøren på Fredensvang denne sommer, hvor det allerede er sikkert, at seks spillere forlader AGF. I kan følge med i AGFs transfervindue her.

Århus Stiftstidende chefradktør, Jan Schouby, mener, der skal mindst fem-seks spillere til, der kan gå direkte ind i startopstillingen, hvis AGF ikke skal kæmpe for at undgå nedrykning næste år.

– Det bliver altså det helt store stockholmske blodbad i den kommende tid i AGF. Det er der ingen tvivl om. Der er mange pladser, der skal skiftes ud på. Men heldigvis har de en masse spillere, som har kontraktudløb nu, og som de derfor ret let kan komme af med, siger Jan Schouby til TV 2 SPORT.

– Hvis ikke AGF går ud og henter minimum fem-seks spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen, så bliver det endnu en kamp for overlevelse i bunden af rækken. De skal have stabiliseret sig nu og få overbevist alle om, at de altså nu er et Superliga-hold, der har tænkt sig at blive her og ikke ende som den her evindelige nedrykker hvert tredje år, siger Jan Schouby.

Det danske transfervinduer åbner d. 15 juni, men det er allerede nu muligt at skrive kontrakt med spillere, der har kontraktudløb inden for de næste seks måneder.