darnel-situ

AGF siger efter den sidste hjemmekamp i sæsonen farvel til hele syv spillere. Blandt dem er også franskmanden Darnel Situ, der ikke får forlænget sin kontrakt i AGF.

Situ har været skadet en stor del af sin tid i AGF, og har derfor ikke for alvor fået sit gennembrud på holdet. Ud over Situ siger AGF også farvel til Kasper Povlsen, Arthur Sorin, David Cortés, Marcus Solberg, Andreas Laudrup og David Devdariani.

– De har alle været en vigtig del af truppen og bidraget til, at vi har opnået vores mål for sæsonen. Der er forskellige forhold, der gør, at vi tager afsked med dem, nu hvor deres kontrakter udløber. Nogle har været meget skadet, mens andre har valgt at søge nye udfordringer, siger cheftræner Morten Wieghorst.

– Det er trist, at Andreas Laudrup i så tidlig en alder har været nødt til at indstille sin karriere. Darnel Situ har også kæmpet meget med skader. Arthur Sorin har ikke spillet så meget i foråret. Det har været mit valg, men han har været vigtig for os på træningsbanen og altid optrådt professionelt. David Cortés har ligeledes spillet en vigtig rolle på og uden for banen og med sin store erfaring og professionalisme hjulpet de andre spillere og gået foran med et godt eksempel. Som vi allerede har meldt ud, har Kasper Povlsen og Marcus Solberg valgt at søge nye udfordringer, og endelig er der desværre ingen anden udvej for David Devdariani end at stoppe. Han har været hårdt ramt af skader og har ikke været i stand til at spille i min tid som træner.

– Alle syv skal anerkendes for at være en del af det, vi har opnået, og på klubbens vegne vil jeg gerne takke for deres engagement, slutter Wieghorst.

Situ er noteret for syv kampe for AGF.