Davit Skhirtladze

Der er kun syv måneder til Davit Skhirtladzes kontrakt med AGF løber ud, men den teknisk stærke midtbanespiller er ikke på udkig efter en ny klub i det kommende transfervindue. Han vil i stedet blive ogo overbevise Wieghorst og Andersson om, han skal have en ny kontrakt.

– Jeg har et halvt år tilbage af min kontrakt, og så længe jeg er på kontrakt, vil jeg gøre mit bedste for holdet. Hvad der kommer til at ske i fremtiden, ved jeg ikke. Jeg har ikke haft en snak med den sportslige ledelse om min situation endnu. Der er masser af tid. Vi snakker nok om det i løbet af efteråret, siger Davit Skhirtladze.

Så du regner med at være i AGF i efteråret?

Ja, selvfølgelig. Vi er lige rykket op, og jeg fik chancen for at spille i den sidste kamp, hvor jeg synes, jeg gjorde det godt, så jeg håber, jeg kan få noget mere spilletid,  siger den georgiske midtbanespiller.

Davit Skhirtladze har scoret 7 mål i 73 kampe for AGF, hvor han har spillet siden 2011.