Holmbert Fridjonsson

Tidligere i dag kunne man læse på Bold.dk, at den islandske angriber, Holmbert Fridjonsson, ikke forlænger sin lejekontrakt i Brøndby, og på rygtebørsen er den høje angriber sat i forbindelse med AGF. Hans agent har dog endnu ikke hørt fra klubben, selv om han gerne indrømmer, er der er interesse fra klubber i Danmark.

– Jeg læste godt artiklen på Bold.dk, men det har jeg ingen kommentarer til. Vi har ikke meldt noget officielt ud om det. Vi ved, der er interesserede klubber i Danmark, men jeg har ikke lyst til at snakke om hvem og hvor mange, siger Magnus Agnar Magnusson, der er agent og ejer af Total Football, der blandt andet også har den tidligere AGF’er Aron Johannsson i porteføljen.

Ville AGF være en interessant klub for Fridjonsson?

– Ja, AGF ville være meget interessant. Jeg har ikke hørt fra dem, men AGF var et fantastisk sted for Aron Johannsson, der stadig følger tæt med i, hvad der sker. Jeg bor i Holland og mødes tit med ham, og han ser stort set alle kampene, siger Magnus Agnar Magnusson.

– AGF er et fantastisk sted. De muligheder AGF har som klub er fantastiske, og det Jacob Nielsen har gjort tidligere i Randers er ekseptionelt, så jeg har stor tro på, at de mennesker der styrer klubben i dag, kan gøre AGF til en af Danmarks største klubber, som de skal være, siger han.

Magnus Agnar Magnusson ville ikke tøve med at anbefale sine spillere at tage til Aarhus.

– Hvis AGF ringer, så er jeg meget åben, siger han.

22-årige Holmbert Fridjonsson har tre år tilbage af sin kontrakt med Celtic og fik tidligere på året debut på det islandske landshold. På Transfermarkt.de, der er den største offentligt tilgængelige database over fodboldspillere, anslås islændingens pris til at være lige under 2 mio. kr.

Comments are closed.