David Devdariani

Der er få spillere i AGF’s historie, der har døjet så meget med skader som tilfældet har været med David Devdariani. Det er efterhånden syv år siden den dengang 20-årige georgier kom til AGF, og talentet var åbenlyst.

Men Devdariani har aldrig levet op til sit potentiale i AGF, hvor han har tilbragt mere tid hos lægen end på banen, men selv om han ikke får forlænget sin kontrakt i AGF, så vil David Devdariani ikke give op endnu.

– Jeg har stadig problemer med ryggen og har slet ikke kunnet spille siden april sidste år, så min fremtid er meget svær at spå om lige nu. Men jeg er i hvert fald nødt til at blive helt klar igen, før jeg kan finde en ny klub, siger Devdariani til bold.dk.

– Jeg er stadig optimistisk i forhold til lægernes meldinger. Men de vil ikke give mig nogen falske forhåbninger, så det er umuligt at sige, hvornår jeg præcist kan være tilbage på banen. Det kan være om to måneder, seks måneder eller måske aldrig, siger han.

På trods af de lange skadespauser, vil Devdariani ikke kaste håndklædet i ringen endnu.

– Narh, det vil ikke komme som en overraskelse, hvis det er det, som det ender med. Men jeg håber det virkelig ikke. Jeg føler, jeg har meget mere at bevise. Jeg har endnu ikke levet op til mit fulde potentiale, og jeg er slet ikke klar til at give op.

Georgieren er noteret for 119 kampe og 21 mål for AGF.