flemmingp

Flemming Povlsen står med et svært valg. Han skal vælge, om han vil beholde jobbet i AGF eller på Canal 9.

I sommer blev Flemming Povlsen præsenteret i AGF som specialtræner for de offensive spillere i A-truppen og ældste ungdomselitehold. Jobbeskrivelsen lød på at træne afslutninger med de offensive spillere. Dette var dog kun på deltid, da han allerede havde et andet job på Canal 9 som ekspertkommentator. Nu er AGF rykket op i Superligaen, og Povlsen må derfor ikke arbejde begge steder, hvilket tvinger ham til at vælge mellem to job, som han elsker:

– Fodbold er ren mental fitness for mig. Det giver mig en helt speciel energi at være på. Det er en proces, der har været i gang i længere tid, hvor jeg har snakket med alle omkring fjernsyn og om klubben. Jeg har været forbi alle parter. Nu skal jeg bare træffe en beslutning om hvad jeg helst vil. Det forventer jeg kommer til at ske inden for den nærmeste uge, siger Povlsen til stiften.dk.

Flemming Povlsen arbejdede ulønnet i AGF, men hvis holdet rykkede op, ville han få en bonus på 100.000 kr.