Jens+Andersson

AGF er gået i gang med en totalrenovation af græstæppet på bane 1 og 2 på Fredensvang. Ikke fordi banerne fejler noget nu. Tværtimod. Greenkeeper Flemming Andreasen har leveret nogle flotte baner, der er gode at spille på.

Men forholdende i jorden gør, at banerne ser sådan ud meget få måneder om året, og derfor skyder AGF nu et million beløb i at forbedre forholdene.

– Gode træningsbaner er en helt afgørende forudsætning for, at vi kan udvikle os i den retning, vi rent sportsligt ønsker. Derfor har det stået øverst på vores prioriteringsliste at give banerne et betydeligt løft, så de står mål med de sportslige ambitioner, vi har. Omlægningen betyder ikke kun en markant opgradering af underlaget, men også at vi kan træne på gode baner i størsteparten af sæsonen – og ikke kun fra maj til september, som tilfældet er nu. Det er en investering, der vil styrke os nu og her, men også på den lange bane, siger sportschef Jens Andersson til AGF.dk.

Flemming Andreasen har lovet at banen står klar sidst i juli. I mellemtiden træner Superliga-holdet på stadion og rundt omkring i byen.