JohanLædreBjørdal-AGF.dk

Johan Lædre Bjørdal var både skurk og helt i dagens kamp mod Lyngby. Først begik han et straffespark, så Lyngby kunne udligne den føring Mate Vatsadze havde grundlagt efter 26 minutters spil, og kort efter pausen bragte han AGF i front på et flot hovedstød.

Men den nærkampsstærke nordmand var meget uenig i kendelsen, der førte til straffesparket.

-J eg har fat i hans trøje, og det må man selvfølgelig ikke efter reglerne. Men det sker ofte, og jeg har gjort det mange gange tidligere. Og han havde også fat i mig. Men jeg burde ikke have gjort det. Det var urutineret, spilleren var jo fejlvendt, og jeg gav dommeren mulighed for at fløjte. I andre tilfælde er der jo brydekampe i feltet ved hjørnespark, og så kan der dømmes mange straffespark, sagde Johan Lædre Bjørdal til Jyllands-Posten efter kampen.

Kampen endte 2-2, og AGF har med en kamp tilbage otte point ned til Lyngby på tredjepladsen. AGF møder i den sidste kamp AB hjemme på NRGi Park.