Jens Jønsson

I går klokken 15.00 offentliggjorde U21-landstræner Jess Thorup navnene på de 23 spillere, der senere i juni skal med til EM-slutrunden i Tjekkiet. I blandt de 23 navne kunne Jens Jønsson finde sit, hvilket han naturligvis er glad for.

Der har været mange spekulationer omkring, om Jønsson ville blive udtaget. Han har været inde at vende på U21-landsholdet nogle gange, men det har tit været, fordi der har været skader. I går ventede han så på offentliggørelsen af truppen, og da han så sit navn, var han selvsagt en meget glad mand:

– Det er fantastisk, og sindssygt stort. Jeg har været nervøs hele dagen. Jeg har gået og håbet på at komme med, men har ikke forventet det. Det er det største, der er sket i min karriere indtil videre, siger Jønsson til Jyllands-Posten og fortsætter:

– Ja, jeg kommer nok fra den svageste liga af alle landsholdsspillerne. Men det har nok også betydet, at jeg har syntes, at jeg skulle vise noget ekstra og sørge for at holde et konstant højt niveau. Og det er åbenbart lykkedes, udtaler han.

Jønsson ved dog godt, at han ikke skal regne med at finde sig selv i startopstillingen:

– Jeg er umiddelbart ikke tiltænkt en startplads, men Jess har vurderet, at jeg er god nok til at være med, og at jeg har noget at bidrage med, og det har jeg selvfølgelig tænkt mig at vise. Jeg vil gøre alt for spille mig ind på holdet, siger han til bold.dk.

Jens Jønsson har spillet 12 U21-landskampe.