Michael Lumb

AGF har kun én venstrefodet back i truppen til den kommende sæson. Daniel Christensen har siddet solidt på positionen i denne sæson, men der har heller ikke været nævneværdig konkurrence om pladsen. Nicolai Johannessen har været den største konkurrent, og det tidligere Lyngby- og Nordsjælland-talent har meldt ud, at han regner med at fortsætte karrieren et sted, hvor han er sikret spilletid, i næste sæson.

Derfor har AGF brug for en spiller i venstre side af banen, hvor Michael Lumb fik sit store gennembrud, inden han søgte udenlands, og nu er han kontraktfri efter en skadespræget tid i FC Vestsjælland.

– Jeg vil ikke afvise noget. Heller ikke AGF. Alt er muligt. Jeg har ikke afvist AGF, og jeg har heller ikke afvist FC Vestsjælland, siger Michael Lumb til tipsbladet.dk.

– Der skal ske et eller andet snart, og jeg håber at have min fremtid på plads så hurtigt som muligt. Jeg er i dialog med flere klubber – også fra udlandet – og så må vi se, hvad der sker. Jeg har en fin dialog med mange klubber, blandt andet FC Vestsjælland. Jeg afviser ikke nogen, men jeg har selvfølgelig ambitioner, der rækker højere end den danske 1. division, siger Michael Lumb.

27-årige Michael Lumb er noteret for 106 kampe for AGF.