Kasper-Povlsen

Det var en følelsesladet dag for Kasper Povlsen, der lørdag spillede sin sidste kamp i den hvide trøje. 190 blev det til i alt for den 25-årige midtbanespiller, der i næste sæson skal spille i Hobro.

Kasper Povlsen spillede hele kampen på den centrale midtbane, og han var i dagens anledning udnævnt til anfører for holdet, der vandt 5-3 over nedrykkerne fra Akademisk Boldklub.

– Det er en speciel dag, men det er en god dag. Det var sidste gang i denne omgang, og det kunne ikke slutte meget bedre. Det har været i hovedet i lang tid, men den seneste uge er det blevet mere og mere. Jeg har også haft god til til at vænne mig til tanken om, jeg skal prøve noget nyt, så jeg er rimelig afklaret med det, men det er selvfølgelig følelsesladet. Jeg har været her i 12 år, så det kan ikke være anderledes, sagde Kasper Povlsen, der har fået sin helt egen trøje til dagens kamp, hvor hans start- og slutdato i AGF var broderet under klubbens logo.

Han fik en god afsked med tilhængerne efter kampen.

– Tusind tak, det var fantastisk. De har været der i modgang og medgang, så det var bare fantastisk, sagde Kasper Povlsen, der i næste sæson kan se frem til at spille fodbold på Ceres Park for modstanderne.

– Det bliver meget mærkeligt, det lægger jeg ikke skjul på, men sådan er det, sagde Kasper Povlsen efter kampen.