Skærmbillede 2014-10-02 kl. 16.56.40

 

Danmarks U21 landshold spillede her til aften uafgjort mod Sverige. Jens Jønsson blev skiftet ind og fik godt og vel en times spilletid.

D. 17 spiller Danmarks U21-landshold første kamp ved EM. AGF’s Jens Jønsson er med i truppen. Han og resten af holdet var her til aften i aktion mod Sverige i den sidste kamp inden slutrunden.

Efter et kvarter lavede Patrick Banggaard, fra FCM, straffespark og modtog et rødt kort. Sverige scorede men danskerne svarede hurtigt igen. Få minutter senere dirigerede Nicolai Brock-Madsen bolden i mål til 1-1.

Efter 27 minutter foretog landstræner Jess Thorup en taktisk udskiftning. Lucas Andersen blev skiftet ud og ind kom Jens Jønsson. AGF’s unge profil spillede resten af kampen i det central forsvar, hvor han spillede fint med den sædvanlige ro i sit spil. I slutminutterne forsøgte han sig på flot, akrobatisk vis med et saksespark, ind gik bolden dog ikke.

På trods af at Danmark var i undertal i det meste af kampen, var det dem der dominerede og kom også på 2-1, men med kort før tid udlignede svenskerne til slutresultatet 2-2.