Jacob Nielsen

 

Det har længe set ud til at Superligaen skulle have en ny turneringsstruktur. For et par dage siden blev de planer dog skudt til jorden, og det er ikke noget, som begejstrer AGF’s direktør Jacob Nielsen.

12 hold eller 14 hold og et slutspil, der har været flere modeller i spil i forbindelse med drøftelserne af en ny Superligastruktur. I AGF var man åbne for ændringerne, der blandt andet ville føre til en lavere chance for at rykke ned. Men for et par dage siden blev planerne om omlægning droppet for nu.

– Det er meget ærgerligt for både AGF og dansk fodbold, at det ikke blev til noget. Jeg synes, vi trænger til forandringer i dansk fodbold, siger direktør Jacob Nielsen til JP Aarhus.

Det hollandske firma Hypercube har stået for at arbejde med modeller, som skulle passe til den danske liga. Men de 1,5 million kroner, som klubberne har brugt på undersøgelserne,  ser nu ud til at have været spildt. Jacob Nielsen har dog ikke helt mistet troen for forandringer.

– Jeg håber, at nogle skifter holdning. Jeg mener faktisk, at den model med 14 hold og et slutspil havde gavnet samtlige klubber. Ingen vil tabe penge på det, direktøren.