9922
Foto: Ole Nielsen

Josta DlaDla har ikke lagt sin gamle klub og by i glemmebogen, og er  i disse dage på visit i det aarhusianske med sin kone. Sydafrikaneren nåede at printe sig ind i bevidstheden hos mange AGF fans, da han fra 2002 til 2004 spillede i den hvide trøje.

I disse dage er DlaDla i Aarhus, udelukkende på ferie skal det lige understreges. Han har været tilbage på Fredensvang og har også trænet med på AGF’s U19 hold en enkelt gang.

I sine 64 kampe formåede Josta DlaDla at score ni mål. Selvom det ikke blev til et hav af mål, så husker de fleste fans nok sydafrikaneren, og han har da heller ikke glemt sin gamle klub.

– Ethvert øjeblik af min tid her i Aarhus er et godt minde. Fansene er fantastiske, og folk er meget venlige. Jeg har altid gerne ville vise min hustru byen, og hvordan folk lever her, så nu er vi taget af sted, mens børnene er blevet hjemme, fordi der endnu ikke er sommerferien i skolen, siger Josta DlaDla til Stiften.dk.

Selvom sydafrikaneren har rundet de 35 år, så har ikke tænkt sig at  stoppe sin aktive karriere. Efter planen vil han gerne spille til han bliver 38.