Martin Jørgensen

 

Martin Jørgensen stopper som cheftræner for AGF’s U14 hold og forsætter i stedet som T+-træner i klubben.

Da rutinerede Martin Jørgensen stoppede karrieren ved vinterpausen, startede han som træner for de hvides U14 drenge. Men for at familielivet skal hænge bedre sammen for AGF-legenden, har han nu fået en ny stilling i klubben,

Han skal i sin nye stilling som T+-træner arbejde sammen med talentchef Anders Madsen. De to vil i fællesskab være ansvarlige for U13-U15 holdenes talentudviklingsprogram. Jørgensen skal ligeledes være en del af det team, der står for morgentræning med de bedste ungdomsspillere i klubben.

I AGF er man glade for forsat at have Martin Jørgensen, der også er en af assistentrænerne på det danske landshold,  tilknyttet til klubben.

Ny cheftræner for U14-holdet bliver U17-holdets assistenttræner Hans Paarup, der selv har spillet i Brabrand IF: