Oscar Scott Carl (billedet)
Oscar Scott Carl (billedet)

Oscar Scott Carl og Sebastian Rønnow har ikke kunnet spille sig op på førsteholdet i AGF. Efter at have spillet deres sidste U19 kamp er det derfor tid til at komme videre. 

I den netop afsluttede sæson har Oscar Scott Carl og Sebastian Rønnow været de to U20-spillere, som AGF, via en DBU-regel, har gjort brug af på klubbens U19-hold, der er den ældste årgang i talentafdelingen. Rønnow har ikke fået spillet sig til en fast plads på førsteholdet, det samme gælder Scott Carl, der dog har fået spilletid i en enkelt førsteholdskamp.

De to spillere tager nu til USA, hvor de skal prøvetræne hos Oklahoma City Energy FC, der har tidligere AGF’er MArk Howard som assistenttræner og Jimmy Nielsen som cheftræner.

Oscar Scott Carl, der faktisk er amerikansk statsborger, ærgrer sig over at det ikke blev til mere i AGF, men han giver ikke op.

– Jeg havde håbet på og forventet lidt mere af mig selv i løbet af foråret. Jeg startede ud med en skade, og det satte mig lidt tilbage, men jeg havde alligevel håbet på, at jeg kunne blive en fast del af førsteholdstruppen. Selvom jeg ikke fik bidt mig fast i denne omgang, er jeg dog stadigvæk overbevist om, at det ikke er for sent. Jeg har tænkt mig at forsøge at se, hvad det kan blive til – enten i USA eller i Danmark, siger Oscar Scott Carl til AGF.dk.

Hans holdkammerat Sebastian Rønnow, der altid har spillet i AGF, havde håbet på mere og er trist over afskeden, men tager en masse godt med videre fra sin tid i AGF.

– Jeg startede i AGF som femårig, og jeg har været ekstremt glad for den tid, jeg har haft i klubben.  Jeg har masser af gode minder. Vi har været i England, hvor vi har mødt klubber som Chelsea og Liverpool, og det største var nok Nike Cup på hjemmebane, hvor vi var tæt på at kvalificere os til VM for U15-hold. De to sølvmedaljer med U17 og U19 fylder også meget. Jeg er selvfølgelig lidt ked af, at det ikke blev til en guldmedalje, men det var sjovt at være en del af topstriden. Og så har jeg også bare nydt det helt specielle miljø, der er på Fredensvang. Jeg har altid elsket at komme til træning, og jeg har haft mange dygtige trænere, der har lært mig en masse, siger Rønnow til AGF.dk

De to talenter skal prøvetræne i USA fra den 7. til 21. juli.