helgi-danielsson

AGF har i dag første træningspas frem mod den nye sæson i Superligaen, men det er uden islændingen Helgi Danielsson, der har fået sin kontrakt ophævet.

– Vi har været glade for Helgis indsats, men vi respekterer naturligvis også hans beslutning om at indstille karrieren og har forståelse for, at han gerne vil hjem til sin familie, siger sportschef Jens Andersson.

Helgi Danielsson fik kun en enkelt sæson i den hvide trøje, men Morten Wieghorst var alligevel tilfreds med islændingens indsats.

– Helgi var en vigtig del af holdet. Han havde nogle skadesproblemer, men han gav altid sit bedste og bidrog med sin store erfaring. Men når det er tilfældet, at afsavnet til familien bliver for stort, så lytter vi selvfølgelig. Jeg vil gerne takke ham for hans store indsats og ønske ham held og lykke, siger Morten Wieghorst.

Helgi Danielsson spillede 23 kampe for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here