morten wieghorst 608x401

AGF skal hente en del nye spillere, og Wieghorst er ikke interesseret i at hente hvem som helst. Det skal være spillere, hvor spillestilen ikke er fremmed for dem. 

I dag kom det frem, at Helgi Danielsson indstiller karrieren, og AGF har derfor sagt farvel til hele otte spillere. Derfor er det selvsagt nødvendigt, at nye spillere kommer til, og AGF har fra starten af meldt ud, at der skal hentes i hvert fald 5-6 spillere. For Wieghorst skal spillestilen ikke være helt fremmed for de nye spillere:

– De skal kunne indgå i vores spillestil.

Skal de være bekendt med spillestilen i forvejen?

– Det kommer meget an på den enkelte spiller, hvilken alder har han, og om det er en spiller med potentiale. Når vi scouter, er det efter typer, hvor spillestilen og den måde vi spiller på, ikke er helt fremmed for dem, for så er der lang vej igen, sagde Wieghorst efter dagens træning.

– Det handler om at finde nogle spillere, som er teknisk stærke og spilintelligente. Så skal der være nogle spidskompetencer f.eks. en målscorer, det må man ikke negligere, målscorere er vigtige at have på et hold. Så de skal passe ind i stilen, det er det, vi kigger allermest efter.

Nu er Helgi væk, hvem skal så tage rollen som den rutinerede spiller på midtbanen, som også Martin Jørgensen har haft?

– Det er svært for mig at sige, før truppen er på plads. Det er godt for ethvert fodboldhold at have en, som de andre kan læne sig op af. Nu var Helgi ikke en verbal type, så det er ikke der, vi mister noget. Men han havde selvfølgelig erfaring til at spille positionen. Så jeg bryder mere mit hoved med, hvordan jeg finder balance centralt, sagde cheftræneren afslutningsvist.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here