elmar1

I går havde Elmar Bjarnason første arbejdsdag i AGF. Islændingen, der kommer til AGF fra Randers, mener ikke at han går et niveau ned med skiftet.

Mens Daniel A. Pedersen havde sin første træning mandag. Tirsdag var det så en andens tur til at gå ind på træningsbanen som AGF spiller, nemlig Theodór Elmar Bjarnason med kælenavnet Teddy. Hans kontrakt med Randers FC udløb denne sommer. Bjarnason ser ikke skiftet fra Superligaens nummer 4 til oprykkerne fra Århus  som et skridt ned.

– Nej, jeg ser det ikke som et skridt ned ad stigen, selvom vi er oprykkere, for næste år bliver der vel en 7-8 hold, der kommer til at kæmpe om de samme pladser i Superligaen. Her er både AGF og Randers med, og jeg ser ikke Randers som et bedre hold end AGF. Det er samme niveau, hvis man kigger på spillerne i de to trupper, siger islændingen, der var glad for tiden i Randers,  til Stiften.dk.

Allerede efter den første træning kunne han mærke forskel fra sin tidligere klub.

– Her er der mere fokus på at have bolden, selvom jeg også synes, at vi var dygtige til det i Randers. Men jeg kan jo allerede se en forskel nu, hvor jeg kun har trænet med en enkelt gang. Det handler meget om at være i boldbesiddelse. Det er en anderledes spillestil, men den måde Randers spillede på passede mig egentligt også meget godt, fordi jeg havde en temmelig fri rolle, siger Bjarnason til Stiften.dk.

Cheftræner Morten Wieghorst er ganske godt tilfreds med tilgangen af den 28-årige islænding.

–  Jeg har jo sagt, at skal vi lykkes med vores spillestil, skal vi have teknisk stærke spillere, der ikke er bange for at have bolden. Og som ikke er bange for at lave fejl. Og sådan en spiller er han. At han så er så fleksibel oven i det andet, det er bare rigtig godt, siger Wieghorst.

Elmar Bjarnason er primært tiltænkt en rolle på en af midtbanens centrale pladser. AGF tilhængerne kan dog også få ham at se på venstre kanten.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here