oskarbuur_martinjoergensen

Oskar Buur blev i foråret den næstyngste debutant for AGF’s førstehold. Selvom det er blevet til godt med spilletid i foråret, skal der stadig bygges på det fysiske, hvor der er noget at arbejde med.

17-årige Oskar Buur ser ikke ud af meget, rent størrelsesmæssigt, når han løber inde på banen. Med Superliga i horisonten er der ekstra meget brug for at gøre noget ved det.

– Jeg har brug for at få nogle muskler på kroppen og blive større. Hvis jeg skal begå mig bedre på seniorniveau, er jeg nødt til at gøre noget ud af styrketræningen. Min største udfordring er min størrelse, for jeg mangler noget rå styrke og hurtighed, siger Buur til JP.dk.

Læs også: Buur: Ville ikke havde skiftet AGF ud med FCM

Det seneste halve år har været hektisk for den unge højre back. Han er gået fra at spille på AGF’s U17-hold til at blive rykket op i førsteholdstruppen, hvor det er blevet til 8 kampe i forårets 1. divisionskampe. Han har ikke fået noget at vide om, hvor meget spilletid han kan forvente i 1. division, men han er klar til at vise sit værd.

– Jeg skal have noget erfaring ind under huden og få spillet nogle fodboldkampe. Det er ikke op til mig at bestemme, om jeg skal spille, men jeg gør alt, hvad jeg kan, for at overbevise trænerteamet om, at de skal give mig masser af spilletid i den kommende sæson. Jeg synes, at jeg i sidste sæson viste, at jeg kan være med på seniorplan. Der var enkelte gange, hvor jeg var udfordret, fordi modspillerne var for fysisk stærke i forhold til mig. Men ellers gik det fint, og jeg forventer, at jeg også kan begå mig på Superliga-niveau, siger Buur til JP.dk.

Oskar Buur er 178 cm høj og vejer 65 kilo.

Han har pt. kontrakt med AGF til sommeren 2017.

Læs også: AGF henter kroatisk forsvarsspiller

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here