Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF har sikret sig midterforsvareren Josip Elez på en etårig lejeaftale fra den italienske klub Lazio. Det skriver klubben torsdag i en pressemeddelelse.

Der har længe været snak om, at AGF skulle hente forstærkninger til forsvaret, hvis målet om at forblive i Superligaen skulle forblive realistisk, efter afgangen af hele otte spillere. Og med tilgangen af 21-årige Elez har Wieghorst nu en defensiv brik mere at gøre med, når holdet skal sættes.

Sportschef Jens Andersson har et indgående kendskab til den unge midtstopper, som han solgte til Lazio i 2013, da han var sportschef i Hajduk Split.

– Jeg er glad for at blive genforenet med Elez. Han er en top-professionel spiller, som både besidder masser af kvalitet og et stort potentiale. Han er en fysisk stærk defensiv spiller, der også har gode færdigheder i afleveringsspillet. At det lykkedes os at få ham til AGF fra Lazio, ser jeg som en anerkendelse af det arbejde, vi er godt i gang med i AGF, siger Jens Andersson.

Elez har tidligere tørnet ud for Honved Budapest, US Grosseto, Lazio og Hajduk Split samt optrådt i 12 U-landskampe for Kroatien.

Nu venter en ny udfordring for Josip Elez, og han ser frem til at prøve kræfter med AGF og den danske Superliga.

– Jeg er først og fremmest glad for at være en del af AGF i den kommende sæson. Jeg har hørt mange gode ting om klubben, dens tilhængere og byen Aarhus. Jeg ved, der venter hårdt arbejde nu, og jeg håber, at jeg med mit spil kan bidrage til at stabilisere AGF i Superligaen, siger den kroatiske forsvarsspiller.

Elez har første arbejdsdag på Fredensvang allerede i dag kl. 10.30, hvor han træner sammen med resten af truppen. Den 1-årige lejeaftale indeholder også en købsoption for AGF, så opholdet i Aarhus kan sagtens blive til mere end et år for den unge kroat.

Fakta om Josip Elez:

Født: 25. april 1994

Højde: 190 cm

Vægt: 87 kg

Position: Midterforsvar

Følg AGF’s transfervindue her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here