Oskar Buur

I disse dage, hvor U/21-EM trækker de store overskrifter, er der meget snak om de to tidligere Lyseng-drenge Jens Jønsson og Viktor Fischer, der begge gør sig positivt bemærket.

Viktor Fischer fortalte forleden, at de bedste år af hans karriere var tiden i AGF. Han valgte dog at skifte Fredensvang ud med fodboldakademiet i Ikast. Samme valg ville den talentfulde højreback Oskar Buur imidlertid ikke have taget, hvis han havde fået et tilbud fra midtjyderne.

– Jeg er aldrig blevet kontaktet af FCM. Men hvis jeg var blevet kontaktet, da jeg var 15 år, er jeg ret overbevist om, at jeg ville være blevet i AGF. FCM er gode til at få fat på de største talenter, men hvis jeg havde fået tilbuddet, var jeg nok ikke blevet en af dem, fortæller han til Jyllands-Posten.

Læs også: Fischer: De bedste år af min karriere i AGF

Buur, der i foråret fik spilletid i otte kampe, udelukker dog ikke, at han kan komme til at spille for en anden dansk klub, men det er ikke det, der fylder i hans bevidsthed lige nu. Fokus er i stedet rettet mod, at blive fast mand på holdkortet.

Oskar Buur har mulighed for at få Superliga-debut i sæsonpræmieren, der spilles d. 19. juli. Her er der lagt op til et åbningsbrag, når AGF tager imod Brøndby.

Læs også: Oskar Buur giver den gas til styrketræning

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here