11032482_10153094554106799_3809798193970639475_n

AGF har skrevet en kontrakt med den 24-årige fløj, Ahmed Yasin, der spiller i den svenske klub Örebro. Kontrakten gælder fra 1. januar 2016 og to år frem. Klubben forhandler ifølge rygtebørsen stadig om et skifte med det samme, men Yasin er en vigtig brik i Örebros kamp for at ungdå nedrykning fra Allsvenskan.

– Vi får en spiller, som har mange spændende egenskaber. Han er hurtig og har en god teknik i høj fart. Det betyder, at han både kan gå ind i banen og kombinere og lave gennembrud på ydersiden. Han passer godt ind i vores spillestil og har i det hele taget gode forudsætninger for at lykkes i AGF – blandt andet også i kraft af hans erfaringer med Iraks landshold, hvor han er vant til at præstere foran mange mennesker, siger sportschef Jens Andersson.

Ahmed Yasin ser frem til skiftet til AGF.

– AGF er en klub på vej frem med nye spillere og nye ambitioner. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes godt om de planer, Jens og Morten (Andersson og Wieghorst, red.) har fortalt mig om. Jeg ser det som et stort skridt frem for mig, siger Ahmed Yasin.

– Jeg er en holdspiller, der altid sætter holdet først og arbejder hårdt i 90 minutter. Jeg har mine forcer i offensiven og kan godt lide at udnytte min fart til at udfordre 1 mod 1 og være med til at skabe chancer, siger den kommende AGF’er.

Ahmed Yasin har boet i Sverige, siden han var tre år gammel men har valgt at spille for det irakiske landshold, hvor han står han har spillet 39 A-landskampe.

I AGF får Ahmed Yasin nr. 14 på trøjen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here