jens jønsson 2015
Der er stor ros fra mange kanter til Jens Jønsson for hans indsats på den danske midtbane ved U21-EM. Den unge AGF’er var det sikreste kort i startopstillingen, når Morten Wieghorst samlede brikkerne i 1. division, men han var sjældent placeret på den midtbaneplads, han så gerne vil spille – ikke mindst så han kunne blive udtaget til U21-EM.

Jønsson kom med alligevel på bekostning af stortalentet Lucas Andersen fra storklubben Ajax, og AGF’eren spillede en fremragende turnering, der blandt andet kastede en officiel Man of the Match-titel fra UEFA af sig.

Jess Thorup havde placeret Jønsson på bænken i den første kamp mod tjekkerne, men han startede inde i kamp nummer to mod tyskerne og var derefter en del af holdet.

– Jeg synes, at det er værd at fremhæve Jens Jønsson. Han gik fra at være den, som de fleste tvivlede på kunne være en del af holdet – til at spille et stort antal minutter. Den måde, han gjorde det på, var flot. Han har hævet sit spil flere niveauer, siger Jess Thorup til Jyllands-Posten.

Jens Jønsson har en ydmyg tilgang til fodbold, og selv om han flere gange – når journalisterne gentog spørgsmålet i tide og utide – ytrede utilfredshed med at spille i forsvaret, så bøjede han hovedet og gik forrest, når kampene i 1. division blev fløjtet i gang, og det kunne også aflæses i hans egen respons på indsatsen under U21-EM:

– Jeg er meget tilfreds med og stolt over, at jeg har kunnet være med, siger han til Jyllands-Posten.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here