Ahmed Yasin

Ahmed Yasin har kontraktudløb til vinter og har allerede skrevet under med AGF. Men både spilleren og klubben ser helst, at han skifter med det samme.

– Jeg ved, de forhandler om det nu, men jeg ved ikke, hvordan det ser ud, siger han til Ekspressen.se.

– Som jeg ser det, vil jeg rigtig gerne forlade Örebro nu, og skifte så jeg kan starte min karriere i AGF. Først og fremmest handler det om, jeg ønsker, Örebro får penge for mig, da jeg har været i klubben i fire år nu, siger kantspilleren, der har afvist to svenske topklubber.

– Jeg har spillet i ligaen i to år nu og for Örebro i fire. Jeg følte, det var tid til at tage det næste skridt. Jeg har afvist to topklubber i Sverige, fordi jeg ønskede at kommet til AGF. Det er en klub på vej op, og jeg tror, jeg kan gøre det rigtig godt der. Det er et godt skridt for min karriere simpelthen, siger Yasin til Ekspressen.

Ifølge den svenske avis får Yasin femdoblet sin løn i AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here