jens jønsson 2015

Jens Jønsson er et varmt navn på rygtebørsen, efter han leverede en flot indsats for Danmark ved U21-EM i Tjekkiet.

En journalist fra Berlingske har tidligere fortalt, at flere britiske klubber synede Jønsson under U21-slutrunden, blandt andet Glasgow Rangers. Den alsidige spiller har også fået blod på tanden, efter han har snuset til et helt andet niveau.

– Sådan en oplevelse giver helt sikkert mod på mere. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har drømme med min sport. Drømme, der også rækker ud over det, som AGF kan tilbyde, men jeg forholder mig til, at jeg har et år tilbage af min kontrakt. På mandag er jeg tilbage på Fredensvang, siger Jens Jønsson til Århus Stiftstidende.

Han vil ikke svare på, om han skifter i dette transfervindue.

– Det er en sag mellem AGF, jeg og min agent, siger han.

Jønsson har spillet 81 kampe for AGF og scoret to mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here