Davit Skhirtladze
Der var tre nye spillere i startopstillingen, da AGF torsdag mødte FC Nordsjælland på DBU’s græsplæne i Tilst. Den kroatiske fosvarsspiller Josip Elez startede i det centrale forsvar, og Daniel A. Pedersen og Elmar Bjarnasson dannede midterakse for aarhusianerne.

De nye spillere fik en ilddåb for AGF, og der skulle bare gå ni minutter før gæsterne bragte sig foran, og den føring blev øget efter en lille halv time i en første halvleg, der var domineret af FC Nordsjælland.

Det lykkedes dog Davit Skhirtladze at reducere kort inden pausen, og i anden halvleg udlignede indskiftede Jeppe Kjær til resultatet 2-2.

– Det var en god testkamp i et rimeligt tempo. Man kunne godt se, at FC Nordsjælland har noget med fra Superligaen, som vi lige skal vænne os til. Men anden halvleg var klart bedre for os, sagde Morten Wieghorst til Jyllands-Posten efter kampen.

Næste testkamp er mandag mod svenske Ljungskile. Den kamp bliver spillet i Frederikshavn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here