Morten_Wieghorst_AGF--2

AGF spiller torsdag eftermiddag den første træningskamp i bestræbelserne på at blive klar til Superligaens start. Modstanderen er FC Nordsjælland, og der bliver mulighed for at se nogle af AGF’s nye spillere i aktion.

Det drejer sig om Daniel A. Pedersen, Elmar Bjarnason, Josip Elez samt prøvespilleren Adrián López Rodríguez, der alle vil få spilletid i kampen. Den eneste spiller, Morten Wieghorst må se bort fra, er Jens Jønsson, der har ferie til på mandag efter hans optræden ved U21-EM.

– Vi er kun lige startet med træningen, så der er ingen af spillerne, der vil få fuld spilletid. Men vi glæder os til at spille den første kamp og at se de nye spillere i en kampsituation, siger Morten Wieghorst til AGF.dk.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 15.00 på DBU Jyllands Fodboldcenter, Kileparken 27, 8381 Tilst, og der er er gratis adgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here