Davit Skhirtladze

Davit Skhirtladze har haft en omskiftelig tid i AGF. Han kom til som meget ung, og viste hurtigt tegn på sin overlegne tekniske kunnen. Han fik også et mindre gennembrud, da han sammen med Aron Johansson dannede en giftig angrebsduo, der gjorde islændingen til topscorer og sendte ham til Holland.

Siden har det været op og ned for Davit Skhirtladze, der til trods for sine kun 22 år allerede har spillet 75 kampe for AGF og scoret 8 mål. Georgieren har – lige som sin landsmand Mate Vatsadze – kontraktudløb til vinter, men han satser på at spille sig på holdet i AGF i løbet af efteråret.

– Det handler meget om at holde fast i bolden og kontrollere kampene. Det er en stil, der passer mig rigtig godt. Jeg vil sige, at jeg er skræddersyet til den. Jeg ved godt, at jeg skal arbejde på mit defensive arbejde, men jeg synes, at jeg passer godt til holdet, siger Davit Skhirtladze til Århus Stiftstidende.

– Min chance for at bide mig fast på holdet er ligeså god som de andre i truppen. Jeg fik en chance i slutningen af sidste sæson, hvor jeg spillede tre kampe i træk. Der fik jeg vist, at jeg er klar, hvis jeg får chancen. Skulle den ikke komme nu, så kommer den senere. Det er en lang sæson, siger Skhirtladze.

Davit Skhirtladze starter formentligt inde i dagens træningskamp mod FC Nordsjælland

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here