Brøndby

 

Ceres Park er det nye navn på AGF’s hjemmebane. Når AGF på hjemmebane tager i mod Brøndby i sæsonpræmieren, fejres det nye stadionnavn og den nye sæson med gratis øl før kampen.

Ceres og AGF er to ting der hænger sammen. Derfor var det også meget populært blandt fansene, da Ceres kom tilbage på trøjen og hjemmebane skulle omdøbes til Ceres Park.

Den første kamp på stadion under det nye navn bliver det tradtionsrige opgør  mod Brøndby, samtidig er det den første kamp efter AGF’s oprykning til Superligaen.

Det hele skal fejres.

Før kampen har alle med billet eller sæsonkort mulighed for at få en gratis øl i fanområdet. Der er dog også taget hensyn til børnene.

– Fodboldfesten skal være for alle – og vi håber at se AGF-fans i alle aldre til kampen. Vi vil gerne være med til at byde alle velkommen i Ceres Park og velkommen tilbage til Superligaen. Det gør vi blandt andet ved at give en gratis øl til alle fans i fanområdet inden kampen og uddele Faxe Kondi-smagsprøver på Familietribunen, siger Freddy Larsen, sponsor- og eventchef i Royal Unibrew, til AGF.dk

At netop Brøndby er modstanderen gør bare det hele lidt større.

– Vi kunne ikke have forestillet os en bedre kamp til at indvie Ceres Park. Det bliver på alle måder en fodboldfest. Det er AGF’s comeback til landets bedste fodboldrække, og det er mod ærkerivalerne Brøndby, som AGF gennem tiderne har spillet mange mindeværdige kampe mod. Det bliver den perfekte ramme til at markere, at AGF’s hjemmebane nu hedder Ceres Park, siger Freddy Larsen.

Sæsonpræmieren mod Brøndby spilles d. 19 juli klokken 18:00. Fanområdet har åbent fra 16:00, og det vil være muligt at slukke tørste med en gratis øl frem til kick off.

Billetsalget starter i morgen, tirsdag d. 7. juli.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here