JohanLædreBjørdal-AGF.dk

I går blev det officielt at Johan Lædre Bjørdal er fortid i AGF. Efter halvandet år i klubben valgte han at skifte tilbage til norsk fodbold og storklubben Rosenborg på en to-årig kontrakt. Han mener dog ikke at tiden i Aarhus har været spildt.

Læs også: Officielt: AGF sælger Bjørdal

– Jeg kan bidrage med meget, og jeg kender Kåres (Ingebrigtsen, Rosenborgs cheftræner, red.) filosofi. Jeg har været i Danmark i halvandet år, og jeg har lært meget. Samtidig er jeg glad for at være tilbage, siger Johan Lædre Bjørdal til Norsk TV2.

29-årige Bjørdal, der har optrådt tre gange på det norske landshold, bliver nu holdkammerat med Mike Jensen, Tobias Mikkelsen og Emil Nielsen.

Følg AGF’s transfervindue her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here