Michael Lumb

Tidligere i dag kom det frem at Michael Lumb kun er et lægetjek fra at vende tilbage til AGF, som han forlod i 2010.

Michael Lumb vil ikke kommentere på rygtet om, at han skulle være tæt på at vende hjem til AGF og fortæller desuden, at han taler med flere klubber.

 

Læs også: Medie: Lumb til lægetjek i AGF

AGF har dog en særlig betydning for venstre backen.

-Jeg har det samme forhold til AGF som jeg altid har haft. Jeg havde en god tid i AGF, og jeg har altid fulgt klubben uanset hvor jeg har været i verden. Men det betyder ikke nødvendigvis, at jeg kommer til AGF nu. Jeg har altid sagt, at jeg godt kunne se mig selv i AGF igen på et tidspunkt, men jeg ved ikke, hvornår det bliver, siger Lumb til Tipsbladet.

Michael Lumb spillede i AGF fra 2005-2010 inden han blev solgt til Zenit i Rusland. Siden har han været forbi Feyenoord, AaB, Freiburg, Bochum og senest FC Vestsjælland.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here