adrianlopez

Der er godt gang i transfermøllen hos AGF for tiden. På dagen, hvor det blev officielt, at Ahmed Yasins skifte til AGF sker med det samme, henter klubben endnu en spiller. Man har således indgået aftale med Adrián López.

28-årige Adrián López, som også går under navnet Piscu, har det seneste stykke tid prøvetrænet i klubben. Forsvarsspilleren har altså gjort det godt nok til, at AGF nu har valgt at belønne spanieren med en permanent kontrakt – i første omgang dog kun for resten af året.

– Vi har vurderet, at Piscu besidder nogle fodboldmæssige kvaliteter, der passer godt til vores hold, men da han ikke har spillet meget det seneste år, har det i sagens natur ikke været muligt at følge ham over en længere periode. Derfor har vi i første omgang valgt at lave en kort aftale, men vi har en forventning om, at han med sin erfaring har en masse at byde ind med, siger sportschef Jens Andersson til agf.dk om tilknytningen af den spanske centerforsvarer.

Adrián “Piscu” López har spillet 26 kampe i La Liga og 11 kampe i Premier League for hhv. Deportivo La Coruña og Wigan. Han har senest optrådt for MLS-klubben Montreal Impact.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here