Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Josip Elez, som er hentet til AGF på en lejeaftale fra Lazio, gjorde god figur i forsvaret i dagens kamp mod FC Midtjylland. Uheldigvis for AGF og Elez selv, sidder stopperen ude med karantæne i første runde i Superligaen.

Kroaten bærer nemlig rundt på et rødt kort, som han fik i sin sidste kamp for den ungarske klub Honved Budapest, hvor han var udlejet til i den netop afsluttede sæson. Den karantæne bærer han med til Superligaen.

Cheftræner Morten Wieghorst er ærgerlig over karantænen, og klubben er endnu ikke klar over, om det bliver en eller flere spilledage, man må undvære den solide kroat, som i dagens træningskamp mod FCM dannede solidt makkerpar med en anden nyerhvervelse; spanieren Adrian ‘Piscu’ Lopez.

– De to stoppere gjorde det godt, men også de to centrale midtbanespillere. De udgjorde en god base på holdet. Det var en af årsagerne til, at vi så mere solide ud defensivt end tidligere. Især første halvleg var god. Vi var rolige med bolden, det kom nede fra bagkæden. De turde tage bolden med frem, selv om modstanderen kom tæt på. De turde se de rigtige pasninger. Der var mange gode sekvenser, lidt færre i anden halvleg, siger Morten Wieghorst til JP Aarhus.

AGF har endnu en træningskamp – på lørdag mod AaB – inden superligaen sparkes i gang 19. juli på hjemmebane mod Brøndby. Her må holdet altså undvære Josip Elez.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here