Foto:Mark Graham
Foto:Mark Graham

For godt en uge siden kunne AGF offentliggøre, at klubben havde indgået en toårig aftale med den irakiske landsholdsspiller Ahmed Yasin gældende fra 1. januar 2016.

AGF er nu blevet enig med Yasins klub, Örebro SK, om et skifte i dette transfervindue, hvorfor den 24-årige kantspiller hurtigst muligt slutter sig til AGF-truppens forberedelser til den nært forestående sæson i Alka Superligaen.

– Vi er glade for, at det er lykkedes at lave en fornuftig aftale med Örebro om et skifte allerede nu, og at vi allerede fra sæsonstart kan råde over Yasins kvaliteter. Han bliver en spændende tilføjelse til vores trup, og han har gode forudsætninger for at gøre det godt for os, udtaler sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Læs også: AGF henter irakisk landsholdsspiller

Yasins skifte blev offentliggjort den 29. juni. Dengang sagde udtalte han:

– AGF er en klub på vej frem med nye spillere og nye ambitioner. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes godt om de planer, Jens og Morten (Andersson og Wieghorst, red.) har fortalt mig om. Jeg ser det som et stort skridt frem for mig.

Ahmed Yasins aftale med AGF gælder nu frem til sommeren 2017. Han har sin første arbejdsdag på Fredensvang på mandag.

Følg AGF’s transfervindue her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here