AaBAGF

AGF tabte her til middag opstartens sidste træningskamp, da holdet var på besøg hos AaB.

I første halvleg var det AaB som svingede med taktstokken. Efter 23 minutter afleverede Andreas Bruhn til en fri Nicklas Helenius, som bragte aalborggenserne i front. AGF kom dog også frem til muligheder i slutningen af halvlegen fra blandt andet Stephan Petersen. Men nordjyderne var foran ved pausen.

I anden halvleg faldt tempoet, men der blev skabt chancer til begge sider. Der blev foretaget en håndfuld udskiftninger i kamen, blandt andet kom Matlhe Overgaard ind til fordel Piscu, hvilket betød at Daniel A. Pedersen gik ned i det centrale forsvar, mens det unge AGF talent spillede på midten.

AaB var  skarpest og kort før tid gjorde Andreas Bruhn det til 2-0, da han flugtede et indlæg i mål. 2-0 blev også kampens resultat.

AGF møder Brøndby søndag d. 19 klokken 18:00 i sæsonpræmieren.

Kampfakta

Startopstilling

Steffen Rasmussen – Oskar Buur, Adrián ‘Piscu’ Lopéz(79′ Malthe Overgaard), Jens Jønsson(73′ Josip Elez), Daniel Christensen – Daniel A. Pedersen, Danny Olsen – Kim Aabech – Stephan Petersen(73′ Morten Nordstrand), Mate Vatsadze(80′ Jesper Lange), Davit Skhirtladze(61′ Bjarnason).

Resultat

2-0 (1-0)

Mål

23′ Nicklas Helenius (AaB)