Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF spillede lørdag sommerens sidste testkamp. Dermed er der blot træninger tilbage, for at gøre truppen klar til Superligastarten i næste uge. Cheftræneren fortæller, at holdet skal arbejde sig ind i sæsonen kamp for kamp.

Morten Wieghorst erkender nemlig, at holdet måske ikke er helt hvor det skal være endnu. Det skyldes i stor grad den store udskiftning i truppen:

– Jeg kommer aldrig til at sige, at vi er, hvor vi skal være. Jeg vil altid gerne gøre det lidt bedre, og det gælder også i det her tilfælde. Vi har jo ikke truppen på plads, og vi kommer til at skulle arbejde os ind i det. For eksempel er der en spiller (Ahmed Yasin, red.), der først kommer på mandag. Så det siger sig selv, at vi skal arbejde os ind i det, siger Morten Wieghorst til agf.dk.

Cheftræneren fortæller dog, at ingen kampe er gratis af den grund, men at man vil komme til at lægge mere på skridt for skridt:

– Det betyder ikke, at vi ser på nogle kampe som værende gratis, men vi kommer til at bygge på skridt for skridt. De nye, der er med, har stadig brug for tid, og holdkammeraterne har brug for tid til at lære dem at kende. Men vi vil arbejde godt på træningsbanen og være så klar, som vi overhovedet kan.

AGF åbner sæsonen søndag d. 19. juli kl. 18:00, når Brøndby IF gæster Ceres Park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here