nicolaijohannessen

Nicolai Johannessen og AGF er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Den 21-årige forsvarsspiller stopper derfor i AGF et halvt år før kontraktudløb.

Den unge forsvarer kom til AGF for et år siden, og det blev da også til enkelte optrædener i efteråret. Men i foråret blev det ikke til meget spilletid for Johannessen, og derfor ophæver parterne nu kontrakten, som ellers løb et halvt år endnu.

– Jeg vil gerne takke Nicolai for den indsats, han har leveret i vores oprykningssæson. Han fik spilletid i flere kampe sidste efterår og gjorde en god figur. I foråret blev det til gengæld ikke til så mange minutter på banen, og vi er derfor i fællesskab blevet enige om at ophæve aftalen, så Nicolai kan finde en klub, hvor udsigten til spilletid er kortere. På AGF’s vegne vil jeg ønske ham held og lykke med den videre karriere, siger cheftræner Morten Wieghorst til agf.dk.

Nicolai Johannessen fik 10 kampe for AGF.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here