ahmed_yasin_profil

Mandag havde AGF’s nye offensivspiller Ahmed Yasin, havde mandag sin første træning på Fredensvang. Den irakiske landsholdsspiller er klar til at knokle.

Det er ikke lang tid til sæsonstart. På søndag skal AGF op mod Brøndby på Ceres Park.

Med kort tid til sæsonpræmieren skal Morten Wieghorst snart til at have sin startopstilling på plads. Nytilkomne Ahmed Yasin vil gøre sit til at cheftræneren ser hans vej.

– Jeg vil gerne så hurtigt som muligt forsøge at få en plads i startopstillingen og gøre alt, hvad jeg kan, for at vi vinder kampe. Jeg føler mig absolut klar til at spille, men det er træneren, der skal sætte holdet. Det er fint, at sæsonen begynder allerede nu, og jeg ser frem til at komme i gang. Samtidig slipper jeg også for en hård opstartstræning, siger Yasin til Stiften.dk

Han gik fra banen til sin første træning med et positivt indtryk af de nye forhold.

– Jeg havde hørt på forhånd, at den danske liga har større fysik og tempo, og det kunne jeg mærke i træningen så snart vi kom i gang. Tempoet er meget højere og bedre end i Sverige, og det er kun godt for min udvikling, siger Yasin, med tilnavnet ‘den irakisk Ronaldo’, til Stiften.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here