Mate Vatsadze

Det har været længe undervejs, men nu har AGF og Mate Vatsadze endelig fundet tid til at underskrive en ny kontrakt.

– Vi har haft en god dialog med Mate. Helt fra starten har begge parter været interesserede i at forlænge samarbejdet, og jeg er glad for, at det nu er faldet på plads, og at vi også i de kommende sæsoner får glæde af Mates evner foran modstandernes mål, siger sportschef Jens Andersson.

– Det er godt, at det er kommet i orden, og at vi dermed holder fast i vores topscorer. Det giver Mate ro og plads til at fokusere på vores sæson i Superligaen og på hans egne præstationer, siger Morten Wieghorst.

Vatsadze er lykkelig over, at have forlænget med AGF, og det har hele tiden været hans første prioritet.

– Jeg er glad for, at det er faldet på plads. Det har hele tiden været mit ønske, fordi jeg har det godt i AGF og i Aarhus, hvor jeg føler mig hjemme. Jeg nyder den støtte, jeg får fra fansene, og jeg ser frem til at spille i Alka Superligaen og bidrage til, at vi når vores mål, siger Mate Vatsadze.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here