Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF har fået fingrene i den kroatiske Dino Mikanović, som klubben har indgået en fireårig aftale med.

Højre backen Mikanović skifter til AGF fra Hajduk Split, som er Jens Andersson’s gamle klub:

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at tilknytte Dino Mikanović til AGF. Trods sin unge alder har han både for Hajduk Split og de kroatiske ungdomslandshold vist, at han er en kvalitetsspiller, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse, hvor han understreger, at handlen kun har været mulig, fordi Hajduk Split oplever en økonomisk hård tid.

Dino Mikanović har spillet i Hajduk Split siden 2012, men fik debut i 2013, hvor han har spillet 36 kampe og scoret ét mål. Han ser frem til nye udfordringer i AGF:

– Jeg glæder mig til at spille for AGF. Jens Andersson, min tidligere og nu nye sportschef, har fortalt gode ting om klubben, byen, fansene og AGF’s måde at spille på. Det er et hold, der gerne vil have bolden og tænker offensivt, hvilket passer godt til min spillestil. Jeg håber, at vi sammen kommer til at opleve sportslig fremgang, siger 21-årige Dino Mikanović.

Mikanović har første træningsdag på mandag.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here