Daniel A. Pedersen

I sidste sæson spillede han for nedrykkerne fra Silkeborg. Nu spiller han for oprykkerne fra AGF. Daniel A. Pedersen glæder til debutkampen mod Brøndby, som han håber århusianerne kan drille.

Sommerfuglene i maven bliver flere og flere, og forventninger stiger frem mod sæsonstarten i morgen søndag. Det gælder også for AGF’s nye midtbanespiller Daniel A. Pedersen, der for første gang løber ind på stadion i den hvide trøje.

– Jeg glæder mig utroligt meget til på søndag, og det er fantastisk at kunne starte med Brøndby på hjemmebane. Det er en stor kamp, og jeg håber der kommer mange mennesker på stadion. Jeg ser meget frem til at opleve fansene, siger den mulig debutant til bold.dk

Han tror på at de hviee har muligheden for at stikke en kæp i hjulet på Brøndbys maskineri.

– Ligemeget hvilket hold vi havde mødt, så ville det være en hård start. Brøndby er et godt hold, men det er et hold, som vi godt kan give problemer, hvis vi spiller dem rigtigt og hvis vi rammer dagen. Vi skal alle sammen være 100 procent klar fra start, understreger Daniel A. Pedsersen, som har stor chance for debut søndag, over bold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here